[O2] Czym usunąć długopis z podsufitki?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • matejrysio
    Classic
    • 2013
    • 34

Przetestowałem we wczorajszy wieczór z połowinką pizzerię Allegro, którą przenieśli z Kościuszki do budynku w którym niedawno znajdował się Snooker, a jeszcze dawniej Delicje, przy skrzyżowaniu Jana Pawła II z Armii Krajowej.
    Powiem Wam, że lokal jeśli chodzi o wielkość jest przeeeepastny, a żarełko tez mają nie drogie i dobre. Parking jest pod knajpą, stoły do wyboru, do koloru, duże, kwadratowe, na 4 osoby, na 8 osób, widok zza okien świetny, ino dojazd niezaspecjalny.

Tylko taka moja mała sugestia. Warto tam może kiedyś w przyszłości zagościć.

Jadę tam gdzie zadecyduje większość.
  • sparrov
    Rider
    • 2012
    • 378

Na jasnej podsufitce mam kilkucentymetrową kreskę długopisem. Czym to usunąć? Boję się, że nawet jak zmyje ten długopis (alkohol?), to na materiale powstanie plama z paskudną obwódką. Co radzicie?
    Moja Octavia II Combi 1.6 Mint Anthracit - "odmintowiona"

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

sparrov, wymienić podsufitkę :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech a na poważnie zrób mała próbę jak sie będzie zachowywała na podczas czyszczenia np przy tylnum słupku

Komentarz

• sebastian7905
        RS
        • 2009
        • 3488
        • Volkswagen
        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

jedź na myjnię zrób pranie tapicerki i nie będzie śladu
        Sebastian
        Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
        Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
        Była Black ELEGANCE by sebastian7905
        Wczasy nad morzem - klik

Komentarz

Pracuję...